Συχνές ερωτήσεις για CupCake & CakePops

Παρακάτω θα βρείτε συχνές ερωτήσεις για που δεχόμαστε απο τους πελάτες μας.

 • Ποσό χρόνο μπορώ να συντηρήσω τα cupcakes;

  Τα cupcakes απολαμβάνονται καλύτερα την ημέρα που αγοράστηκαν ή την επόμενη. Μπορούν να καταψυχθούν και να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου χωρίς να χάσουν την ποιότητα τους  .Σας συστήνουμε να μην καταψύχετε ξανά ώστε να μην αλλοιώνετε η γεύση και η ποιότητα τους.

   

 • Πόσο κοστίζουν τα cupcake σας;

  Cupcake κανονικού μεγέθους με απλό σχέδιο αρχίζουν 1.5 ευρώ το τεμάχιο. Ανάλογα με τη δυσκολία του σχεδίου και το μέγεθος της παραγγελίας διαμορφώνεται η τιμή.

 

 • Ταχυδρομίκες παραγγελίες γίνονται;

  ΝΑΙ! Στέλνουμε κατά τη διάρκεια  των δροσερων μήνων, κατά κανόνα Οκτωβριο μέχρι Απρίλιο ή τον Μάιο! Καλέστε μας  για να μάθετε περισσότερα!

 • Κάνετε παραδόσεις;

  Ναι …με χαρά! Παραδόσεις σχεδόν σε όλες της περιοχές της Θεσσαλονίκης κατόπιν συνεννόησης. Δώστε έγκαιρα την παραγγελία σας …καλέστε μας και εμείς θα είμαστε εκεί που επιθυμείτε!

 • Τι σχεδια μπορώ να κάνω πάνω στα cupcake;

  Άπειρα!!!εδώ βάζουμε όλη μας τη φαντασία και το μεράκι…cupcake ζώα, ήρωες παραμυθιών και παιδικών  ,καλοκαιρινά σχέδια ,χειμερινά σχέδια ,ανοιξιάτικα σχεδια ,χριστουγεννιατικα, πασχαλινά ,μοδάτα, στυλάτα και ότι μα ότι φανταστείτε…

   

 • Όλα τα cupcake έχουν την ίδια γευση;

  Οι γεύσεις ποικίλουν ..Κλασικά βανίλιας , λαχταριστά σοκολατένια ανάλαφρα φρουτένια…Υπάρχουν γεύσεις για όλα τα γούστα!!!

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε