Τούρτες Γάμου

Το κάθε ζευγάρι, μια μοναδική δημιουργεία για εμάς...

Ότι πιο όμορφο, ιδιαίτερο και τολμηρό για την τούρτα γάμου σας έχετε φανταστεί μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε, σε συνδιασμό με καταπληκτικές διακοσμητικές και γευστικές προτάσεις πέρα από την τούρτα του γάμου.
Ρομαντικό, ρετρό, εξωτικό, παραδοσιακό…όποιο στυλ και να επιλέξετε το αποτέλεσμα θα αντανακλά σίγουρα την προσωπικότητα σας.
Οργανώνουμε και συνθέτουμε το σκηνικό μέχρι τη μεγάλη μέρα με κέφι, αγάπη, έχοντας οδηγό τις επιθυμίες σας και σεβασμό στο προσωπικό σας στυλ.
Σας προσφέρουμε την υπηρεσία cake tasting κατόπιν ραντεβού σύμφωνα με την ημερομηνία του γάμου. Το ραντεβού γίνεται αποκλειστικά με τη νύφη και διαρκεί περίπου μισή ώρα .
Μπορούμε να συζητήσουμε τις ιδέες σας, το στυλ που έχετε επιλέξει και να βεβαιωθούμε ότι το αποτέλεσμα σας θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας.

 

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥΡΤΑΣ ΓΑΜΟΥ

dokimi tourtas gamou

TASTING

Σε συνεργασία με την νύφη δοκιμάζουμε τις γεύσεις των κέικ μας και καταλλήγου σε αυτήν που καλύπτει τις επιθυμίες σας.

dokimi tourtas gamou

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Θα εργαστούμε μαζί σας για να σχεδιάσουμε μια τούρτα που αγαπάτε & ονειρεύεστε, στη συνέχεια θα μετατρέψουμαι το όραμά σας σε πραγματικότητα.

paradosi tourtas gamou

Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ

Απολαύστε ένα  έργο τέχνης φτιαγμένο ειδικά για εσάς και τους καλεσμένους σας. Σιγουρευτείτε να προλάβεται να πάρετε ένα κομμάτι!

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΡΤΕΣ ΓΑΜΟΥ