Μπουφέ για Γάμο ή Βάπτιση

Το πίο γλυκό καλωσόρισμα για κάθε εκδήλωση

Το κέφι και το μεράκι μας πήγε ένα βήμα παρακάτω , στη δημιουργία welcome tables & candy bars! Προσφέρετε στους καλεσμένους σας μία ποικιλία όμορφων και πεντανόστιμων χειροποίητων γλυκών άρτια σχεδιασμένα ώστε να ταιριάζουν με τις λεπτομέρειες της γιορτής σας ,του γάμου σας ή της βάπτισης σας. Τα welcome tables & candy bars περιλαμβάνουν ένα συνδυασμό 2-4 εδεσμάτων για τον κάθε καλεσμένο και οι τιμές ποικίλουν ανάλογα των επιλογών σας και του σχεδίου αυτών. Μεγάλη βαρύτητα δίνουμε και στην παρουσίαση των εδεσμάτων και την τοποθέτηση τους σε υπέροχα σφυρήλατα πλατό, ραταν και ασημένιους δίσκους, ξεχωριστές βάσεις τουρτών!

Δημιουργούμε, ένα απαράμιλλο, ασύγκριτο αποτέλεσμα, με πάνω από όλα σημασία στη λεπτομέρεια, τόσο που οι καλεσμένοι σας….απλά, δεν θα πιστεύουν οτι πρόκειται για Γλυκό!!!

Επίσης, μπορείτε να μας περιγράψετε αυτό που έχετε σκεφτεί και εμείς να το δημιουργήσουμε. Ή ακόμα να σας προτείνουμε εμείς διάφορα σχέδια που μπορούμε να φτιάξουμε ανάλογα το θέμα που έχετε σκεφτεί! Personilised orders προσαρμοσμένες στο προσωπικό σας στυλ και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και με ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθώς οι συνεργάτες μας όλοι είναι καταξιωμένοι στο χώρο τους και με μεγάλη εμπειρία.